Přeskočit na obsah
logo Ostrava

Holky cestovatelky – Amerika

Datum publikování: 22.02.2023

Dne 13. 02. 2023 se u nás opět zastavily na kus řeči „holky cestovatelky“ Deny a Carol! Tentokrát se s námi podělily o své zážitky ze svých cest po Americe. Společně jsme tak „cestovaly“ například po New York City, kde jsme se dozvěděli něco o nejstarším mostě Brooklyn Bridge, nejznámějším místě Central Parku, Rockefellerově centru, Times Square a mnoho dalších, neméně zajímavých místech.

Dále jsme společně cestovali do Bostonu (univerzitní město), ve kterém se nalézají hned 3 nejznámější univerzity: Harvard, M.I.T. a Boston College. Dalšími místy, o kterých nám děvčata vyprávěla byly například San Diego, Los Angeles, Providence a mnoho dalších.

Všechny nás opět velmi zaujalo a pobavilo osobité vyprávění děvčat z cest a zážitků, a společně jsme se z vesela zasmáli příhodám, které v Americe zažily.

Opět jsme moc rádi za návštěvu děvčat a za hlavně za jejich čas. Jako malé poděkování jsme děvčatům předali malý dáreček, který snad bude splňovat jejich cestovatelské požadavky (malé, lehké, účinné) 🙂

Holkám cestovatelkám přejeme hodně štěstí a mnoho krásných zážitků na jejich dalších cestách.

Více se o děvčatech můžete dozvědět na: www.holkycestovatelky.cz